Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Orginalny MineCraft Problem !

KrystianGamer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam dziś przyszedł mi Gift Code zakupiony na Kontogier.pl wszystko ładnie tylko jest jedno ale ,

zrobiłem konto na minecraft.net i chcę wpisać ten kod z Emila skopiowałem go i wyskakuje mi ten komunikat :

The gift code is incorrect, or has already been used.

Mogę jakoś ten Gift Code Wymienić albo coś ?

mca.png

mca.pngmca.png

Gość _Shadowlord
Opublikowano

Nie możesz wymienić, raczej Ci nie wymienią. Spróbuj ręcznie przepisać. Cóż, mogłeś kupic np. z keys.pl, albo allegro.

Pewnie zły Ci podali, albo ktoś już go ma. Napisz im E-maila, albo zadzwoń na infolinię.

Opublikowano

Musisz się skontaktować z nimi i im opisać sytuacje, możliwe że się pomylili i wysłali ci gidft coda, którego już wcześniej wysłano

robal.gif

ts3.MineMania.pl

1-27518-350x20-51883C-31531E-372619-FFFFFF.png

Opublikowano

Na pewno dobrze skopiowałeś, od razu z poczty i kopiuj i wklej?

Ja najpierw napisałem sobie na kartce, ale później skopiowałem i było ok :P

Pamiętaj, że musi być tak:

kod-kod-kod

Z myślnikami -

Opublikowano

Witam dziś przyszedł mi Gift Code zakupiony na Kontogier.pl wszystko ładnie tylko jest jedno ale ,

zrobiłem konto na minecraft.net i chcę wpisać ten kod z Emila skopiowałem go i wyskakuje mi ten komunikat :

The gift code is incorrect, or has already been used.

Mogę jakoś ten Gift Code Wymienić albo coś ?

a masz kolege ktury kupywal cos z tamtej strony???

Battlefield play for free <3 :3

Opublikowano

ogólnie wiele osób pisało ze strona jest zaufana craftsite oraz mycraft ją polecają więc myślałem że nie bedzię problemów poczekam i spróbuje puźniej tak jak jest na zdjeciu w moim poscie up ;) mam nadzieje ze kod bedzie dobry jak nie to poprostu napisze do nich

lub zadzwonie ;)

mca.png

mca.pngmca.png

Opublikowano

Napisałem im emaila i dolaczylem gifa jak wpisuje ich gift code i ze nie działa i czekam jak odpissza ile to moze trwać ? W jakim czasie odpowiedzą ? A i jeszcze mogę zrobic jakaś reklamacje jak oni nie odpisza ?

mca.png

mca.pngmca.png

Opublikowano

Dlatego wolałem dopłacić i mieć odrazu z minecraft.net xD A poza tym na kontagier. nei było dostępne kupiłem i ju.ż było 1 xD

[EX]MinecraftMpcForum TOP1 Player !!

Kiedyś Zbierałem - A teraz Zbieram + :P

DAJ + !! :P Oczywiście jeżeli w jakikolwiek sposób pomogłem xD

Opublikowano

@Lukasz01

to chyba logiczne :D.

@topic.

wymysl wszystkie sposoby zeby im udowodnic ze ci nie dziala.

btw. a moze skopiowales spacje obok coda? :D tak zrobilem jak sam kupowalem :P

Opublikowano

Skontaktuj się z nimi.

Jak Ci nic nie odpowiedzą ,masz zgłosić na policję.

To twój obowiązek.

Próbuj się dodzwonić ,albo pisać.

2ivh0ly.jpg

Opublikowano

Ok Teraz to wygląda tak że im napisałem tego maila z dowodami no i mają 72h na odpisanie tak jak to pisze tu : http://kontagier.pl/reklamacje.html

Poczekam jeszcze do jutra jak nie odpiszą będę zmuszony to zgłosić na Policje :D:( ,

I Tak dziękuje wszystkim co pomogli i teraz lecą dla was Plusiki jak mi się skończy Limit dzienny to jutro jeszcze dam wam te +/-

Pozdrawiam !

mca.png

mca.pngmca.png

Opublikowano

Miałem to samo gdy kupiłem od kontagier.pl ;) Wysłałem do supportu skargę i po jakichś 2 dniach wysłali prawidłowy ;)

Opublikowano

Ja na konta gier kupilem 2 kody do minecrafta i do innych gier pare i wszystko bylo dobrze.

Zaloguj sie na tej stronie i tam obok wylogowywania masz moje zamowienia i obok minecraft masz "Klucz" kliknij tam i ci sie pokaze klucz. Moze poprostu tylko na emaila zlego przyslali.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...